Energioptimering

Energioptimering

Hver eneste dag, året rundt – bruger dine tekniske installationer tusindvis af kroner. Og nogle af pengene bliver brugt forgæves!

Der er flere steder, hvor det kan betale sig at sætte ind:

I etableringsfasen vil det meget ofte kunne svare sig, at tænke i energioptimerende løsninger, når man planlægger de tekniske anlæg og installationer. Der vil ofte være en lille mer-investering, men det energieffektive anlægs besparelser, kan hurtigt aflæses direkte på din driftsmæssige bundlinie.

Ved eksisterende anlæg (og i hele bygninger) vil man meget ofte kunne finde adskillige steder, hvor man med små midler, kan energioptimere det eksisterende anlæg. Ofte handler det om noget så simpelt som regelmæssig service og vedligeholdelse af anlæggene, hvor man løbende optimerer anlæggets indstillinger.

EL: Moderne belysningsløsninger vil ikke alene give en direkte forbedring på din driftsmæssige bundlinie – ofte vil der være indirekte positive effekter i form af forbedret arbejdsmiljø og indeklima. Se mere omkring LED belysning.

Ventilation: En forudsætning for et godt indeklima, er et velfungerende og vedligeholdt ventilationsanlæg! Tilstoppede filtre, tilstoppede kanaler og motorer der kører på “fulde omdrejninger”, giver ikke alene et dårligt indeklima, men også negativ bundlinie. Se mere omkring ventilation.

Vedvarende energi til opvarmning af dit hjem
Energipriserne stiger. Der er usikkerhed omkring økonomien i fremtiden. Bekymringer angående miljøet er vigtigere end nogensinde før. Da et klimaanlæg bruger gratis energi fra luften til at udtrække varme, er den en ideel løsning til opvarmning af boligen. Et varmesystem forsynet af et klimaanlæg giver den ideelle varme og komfort hele året rundt, også når det fryser udenfor. Et klimaanlæg, evt. forbundet med et solceller, reducerer din energiregning og din CO2-udledning.

Kontakt

Villy Bruun A/S Elteknik
Elsøvej 214 - 218
7900 Nykøbing Mors
tlf. 97 74 40 66
E-mail: vb@villybruun.dk


Villy Bruun A/S Elteknik
Thisted
(Brdr. W. Hansen)
Karetmagervej 2
7700 Thisted
tlf. 97 92 27 00
E-mail: thisted@villybruun.dk

Villy Bruun A/S Elteknik
Sydthy
(Sydthy EL-service)
Toftegade 48
7760 Hurup
tlf. 96 69 36 36
E-mail: jh@villybruun.dk

Døgnvagt

Villy Bruun A/S Elteknik har altid
en erfaren montør tilknyttet vagten udenfor normal arbejdstid.
24 timer i døgnet !
365 dage om året !
Uanset hvornår De har problemer med strømmen,
så ring på tlf: 97 74 40 66

Tekniq

Villy Bruun A/S Elteknik er medlem
af TEKNIQ Installatørernes Organisation.